Αποποίηση Ευθύνης, Risk & Affiliate Disclaimers

Risk Disclaimer

Οι επενδύσεις και το trading εμπεριέχουν πάντοτε ρίσκο. Ενδέχεται να χάσεις μέρος ή και ολόκληρο το κεφάλαιο σου.

Εάν μιλάμε για CFDs ή Κρυπτονομίσματα τότε το ρίσκο είναι αρκετά υψηλότερο και δεν θα πρέπει να εμπλακείς με αυτά τα assets εκτός και αν είσαι έμπειρος επενδυτής/trader.

Εάν κάποιος σου λέει ότι έχει τη μυστική συνταγή ή μπορεί να σε βοηθήσεις να βγάλεις χρήματα εύκολα και γρήγορα μέσα από επενδύσεις/trading είτε προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι είτε, στη χειρότερη, να σε κοροϊδέψει.

Το OnlineTraders δεν προσφέρει επενδυτικές συμβουλές, ούτε συμβουλές trading.

Ο σκοπός της σελίδας είναι η ενδελεχής ανάλυση και σύγκριση Online Financial υπηρεσίων και η παρουσία τους σε εσένα προσπαθώντας να σε βοηθήσουμε λίγο περισσότερο να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Τα βήματα που προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να ακολουθήσουν πάντοτε είναι:

  1. Πάρε τη γνώση
  2. Play it safe τεστάροντας με ένα demo account
  3. Αν όλα πάνε καλά τότε μόνο χρησιμοποίησε αληθινά χρήματα

Και να θυμάσαι: Επένδυσε πάντοτε χρήματα που είσαι οκ να χάσεις.

Εάν είσαι εντελώς αρχάριος, μπορείς να διαβάσεις αυτόν τον εξαιρετικό οδηγό επενδύσεων για αρχαρίους του MoneyMinority.

Affiliate Disclaimer

Στο OnlineTraders προσπαθούμε να είμαστε ξεκάθαροι και διαφανείς με ό,τι καταπιανόμαστε. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και με τις Affiliate συνεργασίες μας.

Οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες που προσφέρει το OnlineTraders είναι εντελώς δωρεάν προς το κοινό του. Από την άλλη, υπάρχει περίπτωση να λάβουμε προμήθεια από κάποιες από τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το website.

Αυτός είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίζει κάποια χρήματα το OnlineTraders τα οποία θα βοηθήσουν να παραμείνει δωρεάν και να πληρώνει υποχρεώσεις όπως υπηρεσίες hosting, domains κτλ.

Με τις συχνές αλλαγές είναι δύσκολο να καταγράψουμε κάπου τις affiliate συνεργασίες μας και να τις κρατάμε συνεχώς up to date. Μπορείς να υποθέσεις ότι όλα τα links που πατάει είναι πιθανά affiliate links.

Παρά το ότι συνδέονται με διαφορετικές εταιρείες, οι απόψεις/αναλύσεις/reviews/συγκρίσεις που φιλοξενούνται σε αυτό το website αφορούν πάντοτε τις προσωπικές μας απόψεις οι οποίες προκύπτουν από έρευνα, ανάλυση και δοκιμή των υπηρεσιών.

Πως λειτουργεί το Affiliate;

Αν κάνεις κλικ σε κάποιον affiliate συνδέσμο μέσω του OnlineTraders και επισκεφθείς τον ιστότοπο κάποιας Online Υπηρεσίας που αναλύεται εδώ τότε στο πρόγραμμα περιήγησης σου (Internet Browser) θα “περαστεί” ένα cookie.

Μάθε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του OnlineTraders.

Αν επιλέξεις να γίνεις πελάτης αυτής της υπηρεσίας τότε το OnlineTraders ενδέχεται να λάβει κάποια προμήθεια από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Η προμήθεια αυτή δεν επιβαρύνει εσένα, αλλά χρεώνεται απευθείας και εξολοκλήρου στην εταιρεία που παρέχει αυτή την υπηρεσία.

Αποποίηση Ευθύνης

Το OnlineTraders αποτελεί μια ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται αναλύσεις, συγκρίσεις και reviews εταιρειών που παρέχουν financial υπηρεσίες. Επίσης, στο Academy φιλοξενούνται άρθρα και αναλύσεις γύρω από την θεματική του online finance.

Όλες οι απόψεις, οι σκέψεις και οι πληροφορίες που παρατίθενται στο OnlineTraders είναι προσωπικές και ανήκουν αποκλειστικά στους editors της σελίδας και δεν αντιπροσωπεύουν πρόσωπα, ιδρύματα ή οργανισμούς, με τους οποίους οι editors μπορεί να συνδέονται ή όχι με επαγγελματική ή προσωπική σχέση, εκτός αν αναφέρεται ρητά.

Όλες οι απόψεις και οι σκέψεις που παρατίθενται στο OnlineTraders δεν έχουν σκοπό να βλάψουν οποιαδήποτε θρησκεία, εθνική ομάδα, σύλλογο, οργάνωση, εταιρεία ή άτομο.

Το περιεχόμενο που παρατίθεται σε αυτή τη σελίδα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Οι Editors αυτής της σελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για την ακρίβεια και την εγκυρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας βρίσκεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή βρέθηκε ακολουθώντας οποιονδήποτε σύνδεσμο από αυτόν τον ιστότοπο.

Οι Editors δεν θα ευθύνονται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε αυτές τις πληροφορίες ούτε για τη διαθεσιμότητα ή την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών. Οι Editors δεν θα ευθύνονται για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή ζημιές που προέκυψαν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.

Οι Editors δεν είναι και δεν ενεργούν ως επαγγελματίες σύμβουλοι στον χώρο του finance, των επενδύσεων και του Trading. Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές trading και πρέπει να προτρέπουν τους αναγνώστες σε επένδυση/trading.

Οι πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο βασίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικές απόψεις και οι πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρούνται ως συμβουλές για οποιαδήποτε νομική, οικονομική ή άλλη κατάσταση για οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό.
Πρέπει πάντα να αναζητάς επενδυτικές συμβουλές από επαγγελματίες σύμβουλους επενδύσεων.

OnlineTraders.gr
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare