Σχετικά με εμάς

Σχετικά με μας

Στο OnlineTraders.gr θα βρεις αναλύσεις, reviews και κριτικές των πιο γνωστών Online Brokers. 

Διαπιστευμένοι Brokers

Όλοι οι Online Brokers που αναφέρονται στο OnlineTraders αποτελούν ασφαλείς επιλογές. Συμπεριλαμβάνουμε μόνο Brokers οι οποίοι είναι Regulated από υψηλού κύρους Ρυθμιστικούς Οργανισμούς και τους έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι.

Απλές & Δομημένες Αναλύσεις

Εργαζόμαστε ώστε να δημοσιεύουμε αναλύσεις και Reviews τα οποίες είναι ενδελεχή & πλαισιώνουν ολιστικά το θέμα με το οποίο καταπιάνονται. Παράλληλα, πραθούμε να τα διατηρήσουμε τις πληροφορίες αλλά και την μορφή τους απλή & κατανοητή για τον αρχάριο επενδυτή/trader.

100% Δωρεάν

Οι Αναλύσεις, τα Review και οι Συγκρίσεις μεταξύ των Online Brokers που φιλοξενούνται στο OnlineTraders καθώς και τα περιεχόμενα του Academy διατίθενται εντελώς δωρεάν.

Σχετικα με μασ

Οι
Αρχές
μας

Ενημέρωση

Έλέγχουμε συνεχώς τα websites των Online Brokers που συμμετέχουν στο Online Traders και ενημερώνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε το περιεχόμενο των Reviews, των Άρθρων και των Συγκρίσεων μας.
Θέλουμε να είμαστε up-to-date!

Απλότητα

Τα Reviews, οι Αναλύσεις, οι Κριτικές, οι Συγκρίσεις και τα Άρθρα μας, παρότι ενδελεχή και εις βάθος, παραμένουν πάντα απλά και κατανοητά ακόμα και για τους αρχάριους επενδυτές.
Θέλουμε να είμαστε περιεκτικοί & απλοί!

Διαφάνεια

Εάν δημιουργήσεις λογαριασμό σε κάποια από τις πλατφόρμες μέσα από link του OnlineTraders λαμβάνουμε μια αμοιβή από την εκάσττοτε πλατφόρμα.
Αυτή η αμοιβή δεν επιβαρύνει εσένα και βοηθάει στην συντήρηση και ανάπτυξη μας. Σε ευχαριστούμε! 🙂
Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς!

OnlineTraders.gr
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare